Valent, Joice Zagna, Universidade federal do Rio Grande do Sul, Brazil
-
Revista Eletrônica em Gestão, Educação e Tecnologia Ambiental REGET, V. 18, 2014, SPECIAL EDITION: ALIMENTAÇÃO E SAÚDE – GRUPO DE PESQUISA EM AGRONEGÓCIOS – UFSM – CAMPUS DE SANTA MARIA – RS - ARTICLES
FACTORS TO CERTIFIED FOOD CONSUMPTION IN BRAZIL
Abstract PDF (Português (Brasil)) -
Revista Eletrônica em Gestão, Educação e Tecnologia Ambiental REGET, V. 18, N. 3, SEPT.-DEC., 2014 - ARTICLES
Organic products quality: vegetable growers perception at an Ecological Fair in Porto Alegre – RS
Abstract PDF (Português (Brasil)) -
Revista Eletrônica em Gestão, Educação e Tecnologia Ambiental REGET, V. 18, 2014, SPECIAL EDITION: ALIMENTAÇÃO E SAÚDE – GRUPO DE PESQUISA EM AGRONEGÓCIOS – UFSM – CAMPUS DE SANTA MARIA – RS - ARTICLES
IMPLICATIONS OF THE QUALITY OF THE PRODUCTION PROCESS ARTISAN CHEESE SERRANO
Abstract PDF (Português (Brasil))